Forventet indflytning 1. juni og 1. september 2023

Lejligheder

Boliger til par og familier eller som delebolig.

Mod syd og karréens sydvestlige hjørne er boligerne i størrelserne 2-3 ­værelser. Mod vest og karréens hjørne mod Gadelandet er boligerne i ­størrelsen 2-5 værelser med adgang fra gadesiden.

Boligerne er lyse og velindrettede med entré, værelser, badeværelse og stue med køkken-alrum. De lidt mindre boliger, midt for (mf), har en entré som en del af stuearealet. Trægulvene er af ask med klar lak, og væggene er hvide.

Køkkenet er hvidt med hvid bordplade og overskabe, køle- og fryseskab samt glaskeramisk kogeblus med emhætte og indbygningsovn. Opvaskemaskinen måler 60 cm (i enkelte lejemål dog 45 cm).

Badeværelset er velindrettet med væghængt toilet, bruseniche med glasvinge og et hvidt bademøbel med vask og opbevaring under. Vaskesøjlen er placeret som niche ved siden af døren – med vaskemaskine og tørretumbler.

De øverste boliger, der ligger i tagetagen, har en ekstra charme med en delvist skrå ydervæg. Visse boliger mod Gadelandet har støjreducerende vinduer og en smal støjreducerende lem ved siden af vinduet, så man kan lufte ud uden larm fra gaden. Det fremgår af de enkelte plantegninger.

Boligerne fra 1.-5. etage har en stor altan med metal tremmeværn. Boligerne i stueplan har adgang til terrasse omgivet af lav beplantning.

Alle boliger har eget depotrum i kælderen, som desuden består af parkerings­pladser samt cykelparkering og cykelværksted. På hjørnet ud mod ­Gadelandet er der et godt beliggende fælleslokale i stueetagen, lyst med højt til loftet. Trapperummene er beliggende niveaufrit mod gården.

Boligerne kan med fordel bruges som delebolig.

Beliggenhed

Kontakt
home logo

Home Sydhavnen
& Projektsalg

Teglholmsgade 66A
2450 København SV