Forventet indflytning fra 1. juli 2023

Micro Living boliger

Den perfekte bolig til singler og studerende.

Ud mod Kobbelvænget er vores Micro Living boliger – den mest bæredygtige bo-form. Boligerne er henvendt til alle fra unge, studerende til singler eller seniorer.

Bygningen består primært af et-værelses lejligheder. Øverst i bygningen er der tre større to-værelses lejligheder. Der er enkelte handicapvenlige ­lejligheder fordelt på etagerne. De øverste boliger i tagetagen har en ekstra charme med en delvist skrå ydervæg.

Boligerne er lyse og velindrettede med et mindre køkken og opholdsrum i ét, samt et kvadratisk badeværelse. Materialerne på gulvene er en varm grå linoleum, og væggene er hvide.

Køkkenet er hvidt med mørk bordplade, køleskab med integreret fryseboks samt 2 stk. glaskeramisk kogeblus med emhætte. Der er ikke opvaskemaskine og ovn i Micro Living boligerne.

Badeværelset er velindrettet med væghængt toilet, bruseniche og et hvidt bademøbel med vask. Gulvfliserne er i 20×20 cm format i varm grå.

Boliger mod gaden har en smal støjreducerende lem ved siden af vinduet, så man kan lufte ud uden larm fra gaden. De fleste boliger har en fransk altan, og de fleste boliger i stueplan mod ­haven har en terrasse.

Alle boliger har adgang til fælleslokale mod gaden og stort lyst vaskeri mod haven – begge i stueetagen. Alle boliger har eget depot i kælderen. Cykelparkering er placeret i aflåst kælder samt på terræn. Trapperummene er ­beliggende mod gården og har dagslys på alle etager.

Beliggenhed

Kontakt
home logo

Home Sydhavnen
& Projektsalg

Teglholmsgade 66A
2450 København SV