Forventet indflytning fra 1. september 2023

Rækkehuse

Boliger til familier og par eller som delebolig.

I midten af haverummet beliggende langs det centrale gangstrøg ligger ­rækkehusene, der består af 12 boliger i stueetagen samt 12 to-plans boliger på 1. og 2. etage.

Boligerne i stueplan har egen indgang fra midterstrøget. I boligerne er der separat entré med værelse og bad til den ene side og stue med køkken-­alrum. Boligerne har egen terrasse mod have­rummet.

De øverste boliger, som er i to plan, har indgang fra midterstrøget via udendørs trappe, der deles med boligen ved siden af. Boligerne består af et trapperum, hvortil der ligger depot-bryggers og toilet, samt en stor lys stue, køkken-­alrum med udsigt til haverummet og med egen altan. Op ad trappen er der et stort repos med adgang til stort soveværelse og to børneværelser. Trægulvene er af ask med klar lak, og væggene er hvide.

Alle 24 boliger er indrettet med det følgende:

Køkkenet er hvidt med hvid bordplade og overskabe, køle- og fryseskab samt glaskeramisk kogeblus med emhætte og indbygningsovn. Opvaskemaskinen måler 60 cm (i enkelte lejemål dog 45 cm).

Badeværelset er velindrettet med væghængt toilet, bruseniche med glasvinge og et hvidt bademøbel med vask og opbevaring under. Vaskesøjlen er placeret som niche ved siden af døren – med vaskemaskine og tørretumbler.

Alle boliger har eget depotrum placeret i kælder under anden bygning i ­området. Kælderen består desuden af parkerings­pladser samt cykel­parkering og cykelværksted. Der er ikke kælder under rækkehusene.

På hjørnet ud mod ­Gadelandet er der et godt beliggende fælleslokale i stue­etagen, lyst med højt til loftet.

Boligerne kan med fordel bruges som delebolig.

Beliggenhed

Kontakt
home logo

Home Sydhavnen
& Projektsalg

Teglholmsgade 66A
2450 København SV